UN PASSEIG PER MADAGASCAR

Fa uns dies, els lleons hem visitat Bioparc València. En aquesta ocasió, ens hem endinsat a l’illa de Madagascar, que representa la Reserva Especial de Ankarana al sud-est de Madagascar.

Alberga a diverses espècies de lèmurs joguinejant entre el modelatge càrstic i les nombroses cascades que adornen el paisatge. Entre ells, els lèmurs mangosta i els de ventre roig. Deixant arrere el bosc plujós, ja entrant en el bosc de ribera, ens esperen els varis rojos i els varis blanc-i-negres, els lèmurs frentirrojos i el simpàtic grup familiar de lèmurs de cua anellada. Separada de l’illa per un riu, la temible fossa, depredador natural dels lèmurs, els observa des de la platja. I, en l’altre extrem, els elegants flamencs i els tàntals africans exhibeixen els seus cridaners colors. A més, també vam tindre temps de visitar els aiguamolls africans, com la cova de Kitum, una de les coves de la muntanya Elgon de Kenya.

Hem gaudit molt d’aquesta visita i esperem tornar molt prompte a continuar aprenent sobre els diferents ambients que componen el Bioparc i els animals que allí conviuen.

Alumnes/as de 4 anys.